Buffet 1 - Min. 15 pers.
Forretter
Rullede rødspættefileter i lun citron creme
Små dampede blomkålsbuketter i urtedressing barderet med hvidvinsdampede tigerrejer
Røget oksefilet med peberrodscreme, pyntet med sprød ruccolasalat
Hovedretter
Stegt kængurufilet i portvinssky
Berberie andebryst med vindruesauce
Bagt kartoffelsoufflé med forskellige urter
Hvide kogte kartofler med persille
Tomatsalat med feta, oliven, rødløg samt olieeddikedressing
Blandede sprøde salater med kantaloup meloner, ananas og æbler vendt i syrnet fløde
Dessert
Valnøddetærte med frisk frugt samt appelsinsauce og chokoladeslør
(tallerken anrettet)
275,-
Incl. fri øl, vand og vin under middagen + 195,-
Rullede rødspættefileter i lun citron creme
Små dampede blomkålsbuketter i urtedressing barderet med hvidvinsdampede tigerrejer
Røget oksefilet med peberrodscreme, pyntet med sprød ruccolasalat
Hovedretter
Stegt kængurufilet i portvinssky
Berberie andebryst med vindruesauce
Bagt kartoffelsoufflé med forskellige urter
Hvide kogte kartofler med persille
Tomatsalat med feta, oliven, rødløg samt olieeddikedressing
Blandede sprøde salater med kantaloup meloner, ananas og æbler vendt i syrnet fløde
Dessert
Valnøddetærte med frisk frugt samt appelsinsauce og chokoladeslør
(tallerken anrettet)
275,-
Incl. fri øl, vand og vin under middagen + 195,-